Identiteit van de ondernemer

Juultje Quality Hair

Telefoonnummer België : 0032 465 71 29 59  van 10:00 uur tot 21.00 uur

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Juultje Quality Hair en de consument.

De overeenkomst tot koop van de producten komt tot stand na een orderbevestiging, deze wordt per mail verstuurd.

De consument verklaart zich (zonder voorbehoud) kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden alvorens plaatsing van de order.

Juultje Quality Hair behoudt zich het recht de algemene voorwaarden en de inhoud van de website (winkel) te wijzigen.

 

Prijzen

De vermelde consumentenprijzen zijn exclusief verzendkosten.

In het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Aan verkeerde prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Juultje Quality Hair is niet aansprakelijk voor typ- en zetfouten, evenals programmeer- of programmafouten.

De aanbiedingen zijn geldig zolang deze zichtbaar zijn op de webwinkel.

 

Betaling

Met MOLLIE kan de consument vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen.

De consument rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van hun eigen bank.

Betaling vooruit via overboeking per bank of giro op iban-rekening nummer BE88 7360 5607 3441

Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf. Na ontvangst van betaling, zal de bestelling zo spoedig mogelijk binnen 7 werkdagen en uiterlijk binnen 14 werkdagen geleverd worden op het door de consument aangegeven afleveradres.

Juultje Quality Hair stuurt een bevestiging per email dat de betaling ontvangen is.

 

Retourneren / Bedenktijd

Juultje Quality Hair levert natuurlijke producten, afkomstig van mensen/donors, hierdoor kunnen kleuren en vormen van de afbeeldingen ten opzichte van de webshop enigszins afwijken van het gelijke product.

De consument is verantwoordelijk voor correcte retourzending: producten dienen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele staat en verpakking met de aankoop bon, binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling te worden geretourneerd.

LET OP: haar wordt niet geretourneerd, dit i.v.m. hygiëne en gezondheidsbescherming.

Bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Bij de aankoop van producten dient de consument binnen 24 uur na ontvangst, via de mail kenbaar te maken welke artikelen geretourneerd worden  o.v.v. haar/zijn naam& bestelnummer of de bijgesloten retourformulier in te vullen bij het retour zenden van de producten.

Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag (excl. bezorgkosten) binnen 10 dagen overgemaakt worden. De consument wordt per e-mail op de hoogte gebracht van terugstorting.

 

Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Juultje Quality Hair raadt de consument aan om artikelen via aangetekende post te retourneren.

Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.

 

Conformiteit

Vanwege de natuurlijke aard van het haar is Juultje Quality Hair niet aansprakelijk voor de verzorging van het haar.

Het haar is afkomstig van verschillende mensen/donors en hierdoor kan het haar pluizig, droog uitvallen.

De consument dient hier kennis van te nemen en het haar met goede producten naar behoren te behandelen.

Klitten in echt haar is normaal, verergeren de klachten na gebruik van producten die bij Juultje Quality Hair zijn gekocht en ondanks onderhoudsadviezen; dan dient dit binnen 7 dagen na ontvangst en of aankoop per mail kenbaar gemaakt te worden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De consument kan beroep doen op plaatsing van het haar door derden.

Juultje Quality Hair stelt zich niet aansprakelijk voor onoordeelkundig gebruik/of het niet in acht nemen van de onderhoudsadviezen, aan het artikel door of namens consument aangebrachte wijzigingen, (verven) of beschadiging door opzet of grove minachtzaamheid,

 

Verzendkosten

Voor verzending van bestellingen brengt Juultje Quality Hair verzendkosten in rekening.

Verzending gaat via DHL

De verzendkosten en eventuele verpakkingskosten zijn voor rekening van de consument. Kosten van verzending binnen Europa vanaf €6,75. Buiten Europa vanaf €15

Juultje Quality Hair behoudt zich evenwel het recht om enkel in bijzondere gevallen te retourneren/ruilen, de kosten voor verzending worden wel in rekening gebracht.

 

De consument is zelf aansprakelijk en verantwoordelijk voor een foutief opgegeven leveringsadres. Eventuele extra kosten die hiermee gemoeid zijn, zijn ook voor rekening van de consument.

Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.

Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij Juultje Quality Hair tot het moment van bezorging aan de consument, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

 

Levering

Ons streven is om binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling uw bestelling via DHL aan te bieden.

Indien de levertijd onverhoopt niet haalbaar, neemt Juultje Quality Hair contact met de consument op om hen op de hoogte te stellen van de levertijd.

Overschrijding van de leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding.

 

Privacy

Juultje Quality Hair zal de gegevens die ingevoerd zijn door consumenten uitsluitend gebruiken voor het uitvoeren van de verkoop overeenkomst. Dit houdt; uw bestelling verwerken en uw gegevens doorgeven aan DHL voor aflevering.

Persoonsgegevens zullen gebruikt worden om de consument in de toekomst op de hoogte te houden van eventuele aanbiedingen met betrekking tot Juultje Quality Hair. (enkel met goedkeuring van de consument). Wij verstrekken gegevens niet aan derden.

Indien de consument geen e-mail meer wenst te ontvangen kan men zich afmelden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Copyright

Het is ten strengste verboden om op alle afbeeldingen of gedeelten van afbeeldingen die op deze website beschikbaar zijn, zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur te vermenigvuldigen of af te drukken.

 

Geschillen

De overeenkomsten tussen Juultje Quality Hair en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Belgisch recht van toepassing.

 


© Juultje Quality Hair 2022 | Template designed by OHSN